Ivartalanítás kérdőív

A VetForte Állatorvosi Rendelőben rendszeresen lehetőség adódik a lakossági, támogatott ivartalanításra. A cél ezzel a támogatással az, hogy a lehető legtöbb állat ivartalanításra kerüljön. Ezzel csökkenjen a nem kívánt szaporulat, megóvjuk a kutyák, macskák egészségét, amelyet az ivartalanítás segítségével idézünk elő. Továbbá támogassunk rászoruló gazdikat, családokat, vagy segítsük kóbor állatok (elsődlegesen macskák) ivartalanítását és ezzel kolóniák zárttá, biztonságosabbá tételét.

A lakosságilag támogatott ivartalanítás NEM INGYENESEN történik, hanem annak költségét állatvédő szervezet vállalja magára. Ez magyarországi ernyőszervezet, svájci, ivartalanítás támogatását segítő alapítvány, illetve helyi és országos állatvédő egyesületek/alapítványok segítségével, ANYAGI támogatásával történik. Az ok, ami miatt a jelentkezés rendelőnkön keresztül történik, a folyamat leegyszerűsítése, azonban kérjük, vegyék figyelembe az alábbiakat:

  • az ivartalanításokért valaki költséget vállal
  • az időpontokat kiadjuk, az azokon való meg nem jelenés jelentős nehézségeket okoz számunkra
  • ha a lakossági ivartalanítási keret be is telik, vagy valamely okból nem tud rajta részt venni, állatorvosi rendelőnk természetesen minden más rendelőhöz hasonlóan szolgáltató állatorvosként, piaci alapon is dolgozik (nem, nem csak állatvédelmi működésünk van), ezért az ivartalanítások technikai kivitelezhetősége megoldott, megoldható, be tud jelentkezni, időpontot kérni ilyen keretek között is és a műtétet vállalni tudjuk

Az alábbi rövid bejelentkezési kérdőívvel az a célunk, hogy minél gördülékenyebbé tegyük az időpont egyeztetést. A műtétekre jellemzően hétköznap, napközben, leginkább a reggeli órákban kerül sor, így időpont kérés során feltétlen számoljon mindezzel. A műtétekre a kutyát/macskát éhgyomorra kell hozni, azaz előző délután ehet utoljára, reggeltől nem ihat. A macskákat biztonságos szállító boxban kell rendelőnkbe hozni mindenki biztonsága és a cica nyugalma érdekében.

Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre, hogy néhány napon belül felvehessük Önnel a kapcsolatot telefonon:

    A megadott adatokat nem tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatszolgáltatás önkéntes, amelyhez az adatok megadásával hozzájárul.